1. sal

1. sal tilbygning eller renovering af 1. sal?

Udnyt tagetagen på huset og få eksperthjælp til renovering af første sal.

NSF- Byggeentreprise er eksperter i at ombygge loftsrum til beboelse, og har du ikke et loft, der skal bygges om, kan vi også hjælpe dig med at bygge en helt ny loftsetage eller tilføje en 1. sal på parcelhuset.

Byg 1. sal på huset

Når du vælger at tilføje en 1. sal på huset får du både mere plads og karakteristiske rum samt store muligheder for at udnytte sollyset maksimalt. Udover at udnytte ombygningen af tagetagen til også at installere solenergi, giver en renovering af 1. sal dig masser af muligheder for at sætte energirigtige vinduer i taget. Med de rigtige tagvinduer på huset får du et fantastisk udbytte af lyset om dagen og udsigt til stjernerne om natten, hvilket også er en af grundene til, at mange ny husejere prioriterer at renovere 1. sal på det gamle hus og skabe en moderne tagetage.

Hvad koster det at bygge 1. sal?

Om det drejer sig om et enkelt rum på loftet eller en ekstra etage på hele huset, går vi hos NSF Byggeentreprise hverken på kompromis med kvaliteten eller de gode priser.

Prisen på en tilbygning af 1. sal eller en ombygning af loftsetagen varierer naturligvis alt efter opgaven. Eksempelvis er der mange husejere, som vælger at ombygge en loftsetage, når teenageren i huset er ved at være flyvefærdig. Nogle ombygger hele tagetagen til en separat lejlighed og installerer både eget køkken og bad til den unge, mens andre blot foretager en renovering af en eksisterende første sal og nøjes med at etablere et enkelt værelse.

Generelt ligger prisen for en 1. sal på hus typisk omkring 2.000,- – 4000.- kr. pr. m2. En pris, der dog ikke siger så meget, når den står alene, så kontakt NSF Byggeentreprise og fortæl os om dine specifikke ønsker for en ny første sal.

Ring på tlf. 71 700 600, så vi kan tage en snak om dine behov og give dig både cirka-prisen på 1. sals byggeriet samt inspiration til din tilbygning eller ombygning.

Hvor lang tid tager det at få bygget en 1. sal?

Varigheden af en 1. sals tilbygning eller ombygning afhænger af opgavens omfang, men et typisk tidsperspektiv er omkring en måned fra startdatoen til den dag, hvor du kan holde rejsegilde på din ny 1. sal. 

1. sal tilbygning og renovering
1. sal renovering og tilbygning