Gipslofter – Få topkvalitet og gode priser her

Gipslofter i topkvalitet og lækkert finish

Gipslofter af gipsplader er en nem og billig løsning, når du skal have sænket loftet eller sætte et nyt loft op.
Hvis underlaget til gipsen laves korrekt, holder gipsloftet oven i købet både form og farve i mange år, så når først gipspladerne er monteret og malet, er det minimalt, hvad du skal gøre, for at vedligeholde loftet.

Hos NSF Byggeentreprise monterer vi mange gipslofter i boliger og erhvervsejendomme, og med vores mangeårige ekspertise er du garanteret et loft i topkvalitet og lækkert finish, når du vælger et gipsloft fra os.

Se mere om de forskellige løsninger på siden her og kontakt os, hvis du vil høre nærmere om muligheder og priser på gipslofter i din egen bolig eller virksomhed.

Ring til Niclas på 71 700 600 – eller send en besked via kontaktformularen HER

Glatte gipslofter

Et glat gipsloft giver et stilrent og klassisk look, som minder om de traditionelle pudsede lofter. Ved glatte gipslofter er det altid bedst at vælge at montere 2-lag gips for at undgå, at pladerne slår revner.

Akustiklofter – Gipslofter med akustikregulering

Der er også mulighed for at vælge et gipsloft med akustikregulering. I erhvervsejendomme eller huse med højt til loftets, som f.eks. ved 1. sal med loft til kip, kan det være en fordel at vælge akustik gipsplader. Pladerne fås med mange forskellige mønstre og virker lyddæmpende via huller og en lydabsorberende dug på bagsiden. Udover de akustiske fordele giver pladerne et frisk spil og et moderne udtryk til boligen.

For at akustikpladerne skal virke optimalt, er det vigtigt, at der er isolering direkte bag pladerne. Hullerne i pladerne må ikke spartles til, ligesom loftet ikke må sprøjtemales, da der ikke må komme maling i hullerne eller på dugen. Når dit nye akustiske gipsloft skal males, er der derfor yderst vigtigt, at malerarbejdet foretages af en professionel maler, der ved, hvad han har med at gøre.

Gipsloft på eksisterende loft

Gipsplader kan som regel sagtens monteres direkte på eksisterende bræddelofter. Det er en hurtig og meget billig måde at give boligen en nyt og friskt look, og kræver oftest ikke den store forberedelse. Dog forudsat, at det nuværende loft er plant og stabilt.

Er det nu, at loftet skal sænkes eller lyden fra overboen dæmpes? Kontakt NSF Byggeentreprise – fordi vi leverer, hvad vi lover, og monterer gipslofter, der holder!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf.: 71 700 600 eller skriv til os HER, så ringer vi dig op.

Ja tak – ring mig op!

Vejledning til spartling og maling af gipsvægge og gipslofter

  • Først skal alle pladesamlinger forstærkes. Dette kan enten gøres ved påklæbning af armeringstape eller ved, at en papirsstrimmel trykkes fast i den våde spartelmasse.
  • Derefter skal væggen spartles. Alle samlinger og skruehuller spartles omhyggeligt – og uden, at der efterlades store klumper på væggen, som efterfølgende bliver vanskelige at slibe væk.
  • For at opnå en helt ens og jævn væg er det vigtigt, at spartlingen gentages tre gange – det kan være nødvendigt at mellemslibe.
  • Når spartlingen er færdig og helt tør, efter ca. et døgn, er tiden kommet til at slibe. Slibningen af gipsvæggen klares bedst med sandpapir korn 100.
  • Mod tilstødende vægge og loft lægges en acrylfuge, som er malebar efter hærdning.
  • For at undgå, at væggen suger alt fugt ud af det afsluttende lag, er det vigtigt, at der grundes. Dette gøres uanset om man ønsker at opsætte filt, glasvæv, tapet eller bare ønsker at male væggen.
  • Din gipsvæg er nu klar til den afsluttende finish – i gang med malerrullen!