Isolering

Spar penge med den rette isolering

Der er penge at spare at spare på varmeregningen med den rette isolering – rigtigt mange penge. Et dårligt isoleret hus kan være en dyr fornøjelse. Ved at isolere eller efterisolere dit hus kan din investering være indtjent i løbet af 2-3 år.

Hvor skal jeg isolere?

Det bliver en bedre og bedre forretning, at få efterisoleret huset. Men hvor er det mest effektivt, og hvor kan det bedst betale sig at bruge pengene? Lad NSF Byggeentreprise hjælpe dig. Vi er professionelle rådgivere og sammen med dig, finder vi ud af, hvor det bedst kan betale sig at isolere lige dit hus.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale.

Tre gode fordele ved at efterisolere:

  • Bedre indeklima
  • Lavere varmeregning
  • Skåner miljøet

Du kan starte med at isolere et mindre afgrænset område. Det kan være isolering af gulv, loft eller en væg. Bare ét isoleringsprojekt vil spare dig penge, og din investering vil hurtigt være tjent hjem.

Isolering af loft

Isolering af loft og tag i huse med høj eller mellemhøj rejsning er ofte en nem og billig måde at få ekstra kvm på. Udover mere plads er der også penge at spare på varmeregningen.

Isolering af gulv

Hvis dit hus er mere end 10 år gammelt, og hvis dit gulv ikke er efterisoleret – så vil der både være penge at spare på at isolere dit gulv, og du vil undgå at bo i et fodkoldt hus, med de forkølelser og sygedage det nu engang medfører. Og det er ofte billigere at gulvisolere, end du tror.

Vil du vide mere om isolering af gulvet, så kontakt os.

Isolering – loftisolering og efterisolering
Isolering – efterisolering og loftisolering