Loftmontering

Loftmontering af trælofter og gipspladelofter

NSF Byggeentreprise er specialister i loftmontering. Med vores mange års erfaring i trælofter, gipspladelofter og systemlofter garanterer vi høj sikkerhed og kvalitet på montering af ny lofter i erhvervsejendomme og private boliger.

Hvilken lofttype skal du vælge, når du vil forandre boligen med ny lofter?

Alt efter, om du vil renovere et loft, eller der er tale om udskiftning af loftet i hele huset, er der flere ting, som du skal overveje i valg af loft. Det bedste valg af lofttype er det, der tager hensyn til den byggestil, som huset oprindeligt er opført i. Hos NSF Byggeentreprise råder og vejleder vi dig i materialevalg og udformning, så dit ny loft harmonerer arkitektonisk og stilmæssigt med resten af huset.

Profilbrædder

De fleste trælofter er udført i trælister eller profilbrædder. Særligt lofter i parcelhuse og sommerhuse er af træ, hvilket især skyldes, at et træloft af profilbrædder er en billig og nem løsning. Profilbrædder kan monteres direkte på dit gamle træloft, og foretrækker du på et senere tidspunkt at skifte træloftet ud til et hvidt loft, er det også meget nemt at male et profilbræddeloft over.

Træbeton

Træbeton har en lyddæmpende effekt og er fremstillet af træuld fra meget finthøvlet grantræ, som er bundet sammen af cement og rent vand. Træbetonplader indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer, hvilket er meget gunstigt for indeklimaet. Montering af træbetonlofter er særligt brugt i kontormiljøer, sportshaller og institutioner, samt andre steder, hvor man ønsker en loftbeklædning, som giver god akustik og virker lydabsorberende.  

Gipsloft

Montering af gipsloft er en nem og billig løsning, som ofte bruges, når det gamle loft slår revner, eller man ønsker at isolere loftet. Et Gipsloft kan monteres af både glatte plader og gipsplader med huller og er en både praktisk, billig og langtidsholdbar løsning.

Nedhængt systemloft

Et nedhængt systemloft er løsningen, som mange vælger til store, høje rum. Et nedhængt loft reducerer højden på rummet, virker lyddæmpende og benyttes endvidere til at skabe miljø og skjule installationer som udsugningsanlæg og elektriske installationer.

Hos NSF Byggeentreprise er vi specialiseret i montering af systemlofter i kontormiljøer og erhvervsejendomme – ring 71 700 600, hvis din virksomhed ønsker et godt tilbud på montering af systemloft.

Hos NSF Byggeentreprise står vores erfarne og kompetente medarbejdere altid klar til at levere en kvalitetsløsning, der holder i mange år. Ansvarlighed og gennemskuelighed står højt på vores værdiliste, og dialogen, som danner samarbejdet med vores kunder, er en vigtig del af enhver loftmontering-opgave, vi påtager os.

Kontakt NSF Byggeentreprise for et uforpligtende tilbud på dit loftarbejde i dag: 71 700 600.

Loftmontering