Referencer

Tak for veludført arbejde, som på enhver måde levede op til forventningerne!
Efter flere brudte aftaler med andre håndværkere, var det en fornøjelse at arbejde med NSF-byggeentreprise. Godt udført arbejde, alle aftaler blev overholdt og prisen var tilmed fin. Firmaet kan varmt anbefales - og vi bruger det gerne igen.
Vi fik skiftet alle vores vinduer hurtigt og effektivt. To dage var de om 8 store vinduer og en dobbelt terrassedør inklusiv en flot indvendig afslutning. Vi er meget tilfredse med arbejdet, kvaliteten og specielt den fleksibilitet håndværkerne havde. De kom til tiden og var søde til at behjælpelige med de spørgsmål vi havde. Vi har flere opgaver på huset NSF-byg skal se nærmere på. De kan klart anbefales!
Perfekt. Fik installeret vinduer og døre i hele huset. Udover at være søde og rare så satte jeg pris på:
  • de var hurtige til at vende tilbage på henvendelser
  • de kom til tiden hver gang
  • deres arbejde var flot
  • og at de havde ikke travlt med at komme hjem
Kan kun anbefale Niclas og hans team!
Kan absolut anbefales på det varmeste! Suverent håndværk og super god service hvor man hele tiden bliver orienteret omkring varen og processen!
En oplevelse jeg kan anbefale og unde andre. Monteringen forløb mere end tilfredsstillende, alt blev udført efter bedste håndværkertraditioner, ligesom oprydning m.v. var på et niveau mange firmaer kunne lære meget af. Dette er skrevet af en (håndværker) der i mange år har været i entreprenørbranchen bag skrivebordet.
Jeg har været meget tilfreds med arbejdet udført af NSF-byg. Arbejdet blev udført effektivt og kvaliteten af arbejdet er høj. Tømrer-teamet (2 unge mennesker) arbejdede fint sammen og var et behageligt kendskab.
NSF-byg kan til hver en tid anbefales. Vi har haft to aftaler og arbejde fuldført som aftalt og uden slinger. Dygtige medarbejder, der laver godt arbejde. Firma man kan stole på. NSF-byg kan være stolte af sine medarbejdere. Utrolig sympatiske og kompetente at have på besøg. Kundebetjening af høj karat.
Jeg har ikke altid haft gode erfaringer med håndværkere, men jeg må sige, at NSF Byg leverede et godt og solidt stykke arbejde. Så jeg har gemt kontaktoplysningerne for NSF til en anden god gang.
Vi har brugt NFS-Byg til indkøb og isætning af nye vinduer. Opgaven er blevet løst perfekt fra start til slut og vi kan medgive de bedste anbefalinger.
Ofte hører jeg dårlige historier om håndværkere, det må jeg sige, det gælder ikke for jer. Jeg har anbefalet JNA og de tilknyttede håndværkere til flere, så jeg håber der kommer nogle ordre ind. Tak for en god oplevelse og et godt samarbejde.
Vi valgte NSF Byggeentreprise til at skifte tagkonstruktion på vores sommerhus. Det gjorde vi fordi, at Niclas Frederiksen optrådte både professionelt og tillidsvækkende i forhold til øvrige tilbudsgivere. Han var fleksibel i forhold til møder og levering - samtidig med at han rådgav os til en bedre løsning end vi havde forestillet os. Den leverede kvalitet var helt i top til en attraktiv pris - hvilket især kan tilskrives god planlægning uden tidsspilde. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Niclas Frederiksen - som vi kan give vores bedste anbefaling.
I forbindelse med bestilling af nye vinduer fra JNA vinduer fik vi også et tilbud fra NSF Byggeentreprise, som var så billigt, at vi ikke kunne sige nej. Ifølge tilbuddet skulle døren og vinduerne være monteret indenfor 10 hverdage efter levering. Der gik 5 dage fra leveringen af 2 vinduer og en dør fra JNA’s side til vi blev kontaktet af NSF Byggeentreprise for at aftale monteringstidspunktet. På monteringsdagen kom der to meget venlige håndværkere til aftalt tid. I løbet af ca. 3 timer, hvad de monteret en hoveddør samt to vinduer. Der skulle også have været foretaget en fugning af det monterede, men de to håndværkere syntes, at det vil være synd at bruge fugemasse, da resten af huset var fuget med cement – og tingene skulle jo passe sammen (kompetent vejledning) Da vi selv efterfølgende skulle fuge, fik vi et nedsalg i prisen – hvilket må siges at være god service. På denne baggrund kan vi kun på det varmeste anbefale NSF Byggeentreprise til andre.
Vi vil helt sikkert benytte nsf igen til andre projekter i boligen. De er meget lydhøre over for ønsker. De leverede til aftalt tid og stadig med kvalitet i arbejdet. Så sætter vi også stor pris på at der er ryddet ordentligt op bagefter, det gjorde nsf også. Dejlig måde at have håndværkere på!
Mødte stort set til aftalte tid. Gik straks igang med arbejdet. Trods lidt drillerier med opgaven blev den løst til fuld tilfredshed. pænt arbejde og fornuftig oprydning efter endt job. Pris set med mine øjne yderst fornuftig, vil gerne omtale dette til andre i omgangskreds.
Montering af nye vinduer og hoveddør - kom til tiden - udførte arbejdet som aftalt - vi er godt tilfredse - og vil bruge firmaet igen !
Vi vil meget gerne udtrykke vores store tilfredshed over et meget flot stykke arbejde. Vi er meget glade for vore nye vinduer og meget glade for at de kunne blive sat i så hurtigt og effektivt.
Hos JNA Vinduer og Døre er vi meget glade vor samarbejdet med NSF-Byg. Niclas er yderst fleksibel og leverer en rigtig god service.
Tak for flot og utrolig veludført arbejde! Det var en ren fornøjelse at have besøg af to håndværkere, der simpelthen på alle måder leverede 1. klasses arbejde! Stor ros!!!!!
Vi kun sige, at vi er meget tilfredse med Jeres arbejde og Jeres måde at være på, her tænker vi også på dine 2 medarbejdere, Jan og Mark.
Tusinde tak for et rigtig flot stykke arbejde, det er superflot, og nogle rigtige top professionelle tømrer der var herude, super service og en god oplevelse.
Alle aftaler blev holdt. Flinke folk og meget flot udført arbejde.
Absolut et firma, der kan anbefales. Alle aftaler overholdes, og informationsniveauet meget højt. To meget friske, høflige og ikke mindst dygtige svende udførte arbejdet meget omhyggeligt og effektivt. Det er sjældent, man kan nøjes med at støvsuge efter håndværkere.
Godt veludført arbejde. Fleksible m.h.t. tidspunkter for udførelse af arbejdet. Venlige, imødekommende og friske håndværkere.
På basis af min mange års (40 år) international erfaring inden for process teknologi samt ingeniør arbejde, har jeg fornøjelse at anbefale nsf-byg. Vi er meget tilfreds og ønsker nsf-byg alt godt i fremtiden.
Jeg fik NSF-byg anbefalet, da jeg købte nye vinduer. Til trods for lidt koks i tidsplanen, er jeg yderst tilfreds med resultatet. Jeg vil derfor til enhver tid med en masse positivitet sende anbefalingen videre til andre.
Jeg vil gerne anbefale nsf - byg, fordi de arbejder godt og er flittige. De har taget skoene af med det samme da de kom ind i huset og passede på renheden så godt de kunne, de er høflige og bruger næsten ingen tid til at snakke med hinanden, kun det man skal tale om. Mig og min kone er meget tilfredse med firmaet nsf - byggeentreprise på alle områder.
Vi var meget tilfredse med nsf-byg, da de både overholdt tidsplanen, lavede et pænt stykke arbejde og har flinke tømre.
Firmaet byggede vores Nynorm bjælkehus og redskabsskur på ca. en uge. Incl. sokkel, tag- og gulv isolering. Det sidste ekstra arbejde blev lavet om søndagen, så de kunne overholde aftalen hos den næste kunde om mandagen. Selv om vejret ikke viste sig fra sin bedste side, arbejdede alle tømrer ihærdigt i mange timer og forlod ikke pladsen før der var ryddet op. Det var en positiv oplevelse at få bygget UDEN et eneste problem. Det er et meget professionelt firma.
Kan kun sige, at der har været en tydelig kommunikation. Ved skred i tidplanen, blev vi ringet op i god tid og orienteret om hvornår arbejdet så kunne forventes udført. Aftalerne blev overholdt, hvilket betyder meget for os, i vores planlægning. Så et positivt møde med jer 🙂
Harald vil gerne rose de 2 håndværkere Mark og Jan for deres fine arbejde samt professionelle optræden. Meget tilfreds.
Vi fik isat vinduer, karnap og hoveddør fra JNA vinduer. Vi er som helhed tilfredse med det udførte arbejde. Da vi vendte hjem fra arbejde om eftermiddagen, havde vi lidt korrektioner, men de blev udført uden indvendinger. og håndværkerne gik ikke, før vi var tilfredse.
Det var to fremragende svende, du havde sendt ud til montagen på Fasanhusene. Jeg tror ikke jeg nogensinde har mødt to så imødekommende,samarbejdsivrige, behagelige, omhyggelige og med stor faglig dygtighed. Og jeg har ellers mødt en del. Du kan være stolte af dine svende.
Jeg har været fuldt ud tilfreds med udførelse af arbejdet. Tidligere uddannet ejendomshandler, reperatør og oliefyrsmontør.
Top professionelt stykke arbejde. 2 stk. vinduer og en tressedør "uden" man se at der har været i håndværker, super flot. Jeg vil helt klar anbefale nsf-byg.
Flinke og omhyggelige folk, der gerne yder kunden ekstra opmærksomhed.
Brønshøj
Til NSF Byggeentreprise! Hvor må det være dejligt, at have to så kompetente og behagelige medarbejdere i sin stab. Det var en stor fornøjelse at ha' dem her og se hvor professionelt de gik til opgaven. De var utrolig hjælpsomme, tilbød (uden opfordring) at medbringe terrassebrædder, de lavede hoveddør og sålbænk selv om det ikke var en del af aftalen. Og fin oprydning efter endt arbejde. De får min varmeste anbefaling. Jeg ved ikke, om det er omslag i vejret, i hvert fald er der helt tydeligt blevet meget varmere i huset. Fremmøde som lovet, kompetent og hurtig udførelse af opgaven, behagelige og hjælpsomme medarbejdere, fin afslutning på arbejdet med rundvisning og forklaring på spørgsmål. Til slut udlevering af visitkort - hvis der skulle opstå yderligere spørgsmål. Jeg er vildt imponeret.