Udestuer

Udestuer og vinterhaver er et hit i det danske klima

Savner I flere tørre timer i haven eller overvejer I at bygge et orangeri på huset, så kontakt NSF Byggeentreprise og lad os udarbejde et godt tilbud på en udestue eller et orangeri. Vi laver alt indenfor udestuer, vinterhaver og orangerier og hjælper jer gerne med at udvikle idéer og finde den bedste løsning til jeres bolig.

Udestuer er en billig løsning på pladsmangel

Udestuer og vinterstuer er en billig måde at løse pladsmangel og udvide boligarealet på. Hvis I drømmer om mere plads i hjemmet, men ikke har økonomien til den store ombygning, er udestuer en rigtig god løsning både i forhold til økonomi og pladsudnyttelse.

Udestuer gør somrene længere

Få en ny udestue eller giv den gamle nyt liv med en gennemgribende ombygning af udestuen eller måske blot en mindre udskiftning af udestueelementer. Hele familien har glæde af en moderne eller moderniseret udestue, og dem, der har en, oplever både glæden af en længere sommer og mange flere timers nydelse af haven.

Hvad koster en udestue?

Ligesom med de fleste andre byggeprojekter, vi udfører, er det svært at give en generel pris på en ny udestue. NSF Byggeentreprise tilbyder mange valgmuligheder indenfor design og konstruktion af udestuer, så priserne varierer alt efter design og valg af gulv, tag og glaselementer. Vi designer udestuen i overensstemmelse med dine ønsker, og typisk ligger prisen på en nyopført udestue et sted mellem 50.000,- og 150.000,- kroner. Ring til NSF Byggeentreprise på tlf.: 71 700 600 og få et godt tilbud på din unikke udestue.

Skal man have byggetilladelse til at bygge udestue?

Der skal altid søges tilladelse fra kommunen, når der bygges beboelse på en grund. I langt de fleste tilfælde er det dog ikke noget problem at få byggetilladelse til en udestue, såfremt der er god plads omkring huset. Kommunerne i hele landet har en online portal kaldet Byg og Miljø, og den skal du bruge, hvis du vil søge om byggetilladelse til en udestue.

Udestue – tag med høj rejsning
Udestuer – få et tilbud her
Udestue på parcelhus
Udestue, færdigmonteret